Error in mesh generation when build from sources

1 week 6 days ago #3364 by mostafanouh
I'm using Netgen to mesh stp (attached).

The file is converted successfully when install Netgen using the installer but failed with errors when build Netgen from sources, what am I missing?

The generated messages in both cases are attached.

I'm using latest installer and latest code.
Windows 10
Tried with Python 3.7 & 3.8 & 3.9

Thanks in advance.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 week 4 days ago #3372 by christopher
Hi,
I'm building from source and it works for me. What version of occ do you use? What git commit are you building from when building from source?

Best
Christopher

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 week 4 days ago - 1 week 4 days ago #3373 by mostafanouh
Thanks for your reply.

For occ, I'm using USE_OCC option in CMake to install occ with Netgen.
A picture for occ version is attached.

For the git commit, I tried once with the latest on master and tried another time with v6.2.2009 tag.

Your help is appreciated.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 week 3 days ago #3375 by christopher
Hm. OCE 0.18.1 is based on OCCT 6.9, could you try using a newer version (7.5 is currently available) and try it again? I think this might be a bug in occ that is already fixed in newer versions. The installer is built with occ 7.4.
The following user(s) said Thank You: mostafanouh

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 week 3 days ago #3376 by mostafanouh
Super!

I tried with occ 7.5 and it worked, many thanks.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

© 2019 Netgen/NGSolve